Název: Komunikace v projektovém týmu
Další názvy: Communication in project team
Autoři: Diviš, Vojtěch
Vedoucí práce/školitel: Jermář Milan, PhDr. Ph.D.
Oponent: Skalický Jiří, Doc. Ing. CSc.
Datum vydání: 2018
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/32613
Klíčová slova: projektový management;projekt;projektový tým;komunikace;komunikace v projektovém řízení
Klíčová slova v dalším jazyce: project management;project;project team;communication;communication within project management
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá tématem "Komunikace v projektovém týmu" a jejím hlavním cílem je analyzovat a zhodnotit komunikaci v konkrétní organizaci a projektovém týmu, a také navrhnout opatření pro její zefektivnění. První část práce se zaměřuje na teoretické pojetí, kde jsou definovány potřebné náležitosti, které jsou nadále uplatňovány v části praktické. Teoretická část se zaměřuje konkrétně na projektové řízení a komunikaci v projektovém řízení. Praktická část se zaměřuje na společnost MIBA s.r.o., ve které byla prováděna analýza, hodnocení a následně návrhy na zlepšení v oblasti komunikace v projektovém řízení. Konkrétní projekty, jež jsou řešeny v bakalářské práci, jsou RUBENA a GUTMAN. Data byla získávána pomocí metod pozorování, dotazníkového šetření a rozhovory s členy projektového týmu.
Abstrakt v dalším jazyce: This bachelor thesis deals with the topic "Communication in the project team" and its main objective is to analyze and evaluate the communication in a specific organization and project team, as well as to propose measures for improvement. The first part of the thesis focuses on the theoretical concept, where are defined the necessary elements, which are later on applied in the practical part. The theoretical part focuses specifically on project management and communication in project management. The practical part focuses on company called MIBA Ltd., which was being analyzed, later evaluated and received subsequent suggestions for improvements in the field of communication in project management. Specific projects, that I am dealing with in the bachelor thesis are called "RUBENA" and "GUTMAN". The data was collected using observation methods, questionnaire surveys and interviews with project team members.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Divis - posudek vedouci.pdfPosudek vedoucího práce591,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Divis - posudek oponent.pdfPosudek oponenta práce739,3 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Divis - Komunikace v projektovem tymu.pdfPlný text práce2,7 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
divis prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce196,15 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/32613

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.