Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Wagnerová Lada, PhDr. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Kohoutová, Tereza | |
dc.contributor.referee | Doubravová Jarmila, Prof. PhDr. CSc. | |
dc.date.accepted | 2019-6-3 | |
dc.date.accessioned | 2020-07-17T13:46:58Z | - |
dc.date.available | 2017-6-30 | |
dc.date.available | 2020-07-17T13:46:58Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.date.submitted | 2018-4-21 | |
dc.identifier | 74305 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/38020 | |
dc.description.abstract | Tato práce porovnává interkulutní rozdíly v etiketě se zaměřením na gastronomii mezi Českou republikou a Francií. Porovnává jestli se tyto dvě země liší ve stolování, v zasedacím pořádku či jestli se jinak jí určité druhy potravin. | cs |
dc.format | 50 s. (64 323 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | etiketa | cs |
dc.subject | gastronomie | cs |
dc.subject | stolování | cs |
dc.subject | zasedací pořádek | cs |
dc.subject | česká republika | cs |
dc.subject | francie | cs |
dc.subject | interkulturní srovnání | cs |
dc.title | Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání | cs |
dc.title.alternative | The etiquette in intercultural comparison with a focus on gastronomy - Czech-French comparison | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta filozofická | cs |
dc.thesis.degree-program | Humanitní studia | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This work compares the intercultural differences in the etiquette focus on gastronomy between the Czech Republic and France. It compares whether these two countries differ in dining, in the seating plan, or whether they are different to certain types of food. | en |
dc.subject.translated | the etiquette | en |
dc.subject.translated | the gastronomy | en |
dc.subject.translated | the dining | en |
dc.subject.translated | the seating plan | en |
dc.subject.translated | the czech republic | en |
dc.subject.translated | france | en |
dc.subject.translated | the intercultural comparison | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KFI) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska prace.pdf | Plný text práce | 1,27 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
dufkova_hanzelinova.pdf | Posudek vedoucího práce | 392,4 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
dufkova_doubravova.pdf | Posudek oponenta práce | 443,28 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Kohoutova_O.pdf | Průběh obhajoby práce | 340,55 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/38020
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.