Název: Produktové a procesní inovace
Další názvy: Product and process innovation
Autoři: Bernadová, Kristýna
Vedoucí práce/školitel: Vacek Jiří, Doc. Ing. Ph.D.
Oponent: Ircingová Jarmila, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2021
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/43252
Klíčová slova: inovace;inovační proces;procesní inovace;sociální sítě;daně;fakturace
Klíčová slova v dalším jazyce: innovation;innovation process;process innovation;social networks;taxes;invoicing
Abstrakt: Tématem diplomové práce je "Produktové a procesní inovace". Hlavním cílem této práce je zavedení procesní inovace ve společnosti Socialbakers a.s. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá základní terminologií inovací, kde jsou definovány základní pojmy, některé klasifikace inovací, inovační podněty, pravidla úspěšné inovace, inovační strategie a politika. V první části kvalifikační práce je také krátký úvod do sociálních sítí. Na základě teoretické části je vypracována praktická část, která je zaměřena na analýzu současného chodu Billing oddělení ve společnosti Socialbakers a.s. a následně na realizaci inovace vybraného procesu. Na závěr je procesní inovace zhodnocena a jsou zde uvedeny návrh a doporučení na další inovace pro společnosti.
Abstrakt v dalším jazyce: The submitted diploma thesis deals with the process innovation in the company Socialbakers a.s. The thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part presents the basic terminology of innovation, defines the basic concepts, some classifications of innovations, innovation stimuli, rules for effective innovation, innovation strategy and policy. In the first part of the diploma thesis is mentioned a brief introduction to social networks. The practical part is based on the first, theoretical part. The practical part analyzis the current process in the Billing department of the Socialbakers a.s. The mentioned process was innovated based on the analysis. The whole process innovation is evaluated in conclusion, where are also presented suggestions and recommendations for the organization.
Práva: Plný text práce není přístupný. Plný text bude přístupný od 14.12.2023.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
DP - Bernadova.pdfPlný text práce1,3 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít  Vyžádat kopii
Bernadova_Kristyna_v.pdfPosudek vedoucího práce129,35 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_Bernadova_oponent.pdfPosudek oponenta práce218,12 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Bernadova - prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce62,46 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Bernadova - nezverejneni.pdfOdůvodnění nezveřejnění VŠKP42,14 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít  Vyžádat kopii


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/43252

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.