Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Horová, Helena | |
dc.contributor.author | Hartová, Markéta | |
dc.contributor.referee | Vondráková, Sylvie | |
dc.date.accepted | 2012-05-31 | |
dc.date.accessioned | 2013-06-19T06:41:03Z | |
dc.date.available | 2011-08-22 | cs |
dc.date.available | 2013-06-19T06:41:03Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-05-07 | |
dc.identifier | 46683 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/4522 | |
dc.description.abstract | Tato práce si klade za cíl představit fungování francouzského systému označení kvality a původu, jež je určen k oficiálnímu hodnocení zemědělských a zemědělskopotravinářských produktů. Tento systém se skládá ze čtyř evropských označení: Chráněného označení původu, Chráněného zeměpisného označení, Zaručené tradiční speciality, Ekologického zemědělství et dvou francouzských označení: Ověřeného označení původu a Label rouge. Závěrečná část práce je věnována konkrétním příkladům produktů chráněných těmito označeními, jež jsou charakteristické pro regiony severní Francie. | cs |
dc.format | 50 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | fr | fr |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | chráněné označení původu | cs |
dc.subject | chráněné zeměpisné označení | cs |
dc.subject | zaručená tradiční speciality | cs |
dc.subject | ekologické zemědělství | cs |
dc.subject | ověřené označení původu | cs |
dc.subject | label rouge | cs |
dc.subject | zemědělské produkty | cs |
dc.subject | potravinářské produkty | cs |
dc.subject | systém označení kvality a původu | cs |
dc.subject | Evropská unie | cs |
dc.subject | Francie | cs |
dc.title | Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením regionů severní Francie | cs |
dc.title.alternative | Indications of Quality and Origin | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta filozofická | cs |
dc.description.department | Katedra románských jazyků | cs |
dc.thesis.degree-program | Filologie | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This work aims to introduce functioning of the French official system of Indications of Quality and Origin, which is used for evaluation of agricultural and agri-food products. This system consists of four European indications: Protected designation of origin, Protected geographical indication, Traditional specialty guaranteed, Ecologic Agriculture and two French indications: Certified designation of origin and Label Rouge. The final section is devoted to specific examples of products covered by these indications, that are characteristic for the regions of Northern France. | en |
dc.subject.translated | protected designation of origin | en |
dc.subject.translated | protected geographical indication | en |
dc.subject.translated | traditional specialty guaranteed | en |
dc.subject.translated | ecologic agriculture | en |
dc.subject.translated | certified designation of origin | en |
dc.subject.translated | label rouge | en |
dc.subject.translated | agricultural products | en |
dc.subject.translated | food products | en |
dc.subject.translated | indications of quality and origin | en |
dc.subject.translated | European union | en |
dc.subject.translated | France | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KRO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
bp.pdf | Plný text práce | 740,63 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
File0001.PDF | Posudek vedoucího práce | 383,94 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
File0002.PDF | Posudek oponenta práce | 308,01 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
File0003.PDF | Průběh obhajoby práce | 227,81 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/4522
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.