Název: Vizuální řešení, propagace kulturní akce - Historicko-kulturně-turistický průvodce po Ledči nad Sázavou a okolí.
Další názvy: Visual solution, propagation of culture event - Historical and cultural tourism guide of Ledeč nad Sázavou and the surrounding area.
Autoři: Hotovec, Daniel
Vedoucí práce/školitel: Jiřičková, Ditta
Oponent: Hudečková, Eva
Datum vydání: 2012
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/4586
Klíčová slova: Turistický průvodce;Ledeč nad Sázavou;vektorové ilustrace;mapa;pohled
Klíčová slova v dalším jazyce: Tourist guide Ledeč Sázavou vector illustration;map;postcard
Abstrakt: Cílem mé práce je vytvořit publikaci o městě a okolí, která zmapuje vše důležité. Ukázat v ní ty nejdůležitější přírodní a historické památky, popřípadě další zajímavosti. Účelem publikace je ukázat lidem i z jiných koutů republiky, co je v tomto místě zajímavého a nalákat je k návštěvě. Snažil jsem se vytvořit přehledný a účelný design. Chtěl jsem se vyhnout přehnaně modernímu, který by odváděl pozornost od toho důležitého, co v publikaci je. Nečekaným prvkem v publikaci jsou určitě vektorové ilustrace, které jsem vytvořil, podle autorských fotografií. Tímto prvkem jsem se snažil odlišit svoji práci od všech ostatních průvodců. Textovou část publikace jsem získal z knih, které o Ledči vznikly a z internetu. Mezi další části mé bakalářské práce patří design dvou map. Na jedné najdeme město Ledeč a na druhé okolí Ledče. K jejich vytvoření jsem použil opět vektorovou grafiku. Vyznačil jsem v nich všechny důležité památky a zajímavosti. Poslední třetí částí bylo vytvoření propagačních předmětů. Já jsem zvolil pohledy. Na dva pohledy jsem vyobrazil vitráže z ledečského kostela sv. Petra a Pavla a na třetí z nich sgrafito z muzea.
Abstrakt v dalším jazyce: The objective of this work is to create a publication about a town and its surrounding which contains all necessary things. I wanted to show the most important natural commemorations and historical monuments and so on. The purpose of the publication is to show people from different parts of the Czech Republic the interesting things in this place and to beguile them to visit. I tried to create a simple and purposeful design. I wanted to avoid the exaggerated modern design which could overshadow the important information in the publication. The vector illustrations are unexpected elements which I created in accordance with my own photographs to differentiate other publications. I acquired the text part of the publication from books that deal with Ledeč nad Sázavou and from the internet. Other parts of my dissertation belong the designs of two maps.. On the first one we can find the town of Ledeč nad Sázavou and on the second one there is the surroundings of the town. I used the vector graphic to create them. I marked all of the important monuments and interests which we can find in the town on the maps. The final part of my work included composing promotional objects (articles). I chose to make postcards. I created 3 designs of them. On two postcards there are pictured of stained glasses form the church of St. Peter and Pavel. And on the third one there is a sgraffito from the museum.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (UUD)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Cela BK.pdfPlný text práce14,11 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Hotovec.pdfPosudek vedoucího práce200,1 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
pdf(1).Hotovec.pdfPosudek oponenta práce173,41 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
pdf(2).Hotovec.pdfPrůběh obhajoby práce121,05 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/4586

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.