Title: Hypoteční úvěry pro podnikatele
Other Titles: Mortgage loans for entrepreneurs
Authors: Štíbrová, Michaela
Advisor: Šturcová Jana, Ing. Ph.D.
Referee: Číž Josef, Dipl. Ing.
Issue Date: 2022
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/48072
Keywords: hypoteční úvěr;hypoteční úvěr pro podnikatele;banka;úrok;hypoteční produkty;česká spořitelna a. s.
Keywords in different language: mortgage loan;mortgage loan for entrepreneurs;bank;interest;mortgage products;česká spořitelna;a. s.
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku týkající se hypotečních úvěrů pro podnikatele. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Na začátku teoretické části jsou popsány jednotlivé úvěrové produkty, které banky na českém trhu nabízejí. Následuje část, která se zaměřuje na teorii hypotečních úvěrů a základní pojmy s ní spojené, které se zaměří na podnikatele. Poté následuje praktická část, v jejíž první části je představena nabídka hypotečních úvěrů pro podnikatele od České spořitelny a. s. V druhé části byly vytvořeny dva modelové příklady na nabídku s podobnými podmínkami pro dvě rozdílné společnosti. Následně byla nabídka zhodnocena a doporučena vhodnější varianta hypotečního úvěru.
Abstract in different language: This bachelor thesis focuses on the aspects of mortgage loans for entrepreneurs. It has two main parts, theoretical and practical. First theoretical part focuses on different mortgage products retailed on the Czech market. Following part focuses on mortgage loans theory and the basic concepts associated with it, focusing on entrepreneurs. This is followed by a practical part, which in the first segment presents mortgage loans for entrepreneurs as offered by the bank Česká spořitelna, a. s. Two model examples of mortgage offers with similar conditions for two different companies are presented in the second segment. Subsequently, both offers are evaluated and the more suitable offer recommended.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KFU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BP_Stibrova_Michaela.pdfPlný text práce1,2 MBAdobe PDFView/Open
BP_Stibrova_VP.pdfPosudek vedoucího práce231,71 kBAdobe PDFView/Open
BP_Stibrova_OP.pdfPosudek oponenta práce195,58 kBAdobe PDFView/Open
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce31,64 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/48072

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.