Název: Ergonomická studie daného pracoviště při výrobě pečiva
Další názvy: Ergonomic study of the workplace in the production of bread
Autoři: Křížová, Petra
Vedoucí práce/školitel: Bradáčová, Jarmila
Pokorná, Václava
Pokorná, Václava
Oponent: Bícová, Kateřina
Datum vydání: 2013
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/9329
Klíčová slova: ergonomie;ergonomická hlediska;pracovní polohy;manipulační rovina
Klíčová slova v dalším jazyce: ergonomics;ergonomic aspects;working positions;handling plane
Abstrakt: Práce se zabývá ergonomickou analýzou pracovního místa výrobní linky v potravinářském průmyslu. Řeší člověka v pozici operátora a hodnotí pracovní podmínky na vytypovaném pracovišti, zejména výšku a uspořádání manipulační roviny.
Abstrakt v dalším jazyce: The work deals with the ergonomic job analysis of production lines in the food industry. She deals person in the position of operator and evaluates the working conditions on the identification of the workplace, particularly the height and arrangement of handling planes.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce (KTO) / Bachelor´s works (DMT)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace.pdfPlný text práce1,57 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Krizova- hodnoceni BP.PDFPosudek vedoucího práce1,22 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Krizova - oponentni posudek.PDFPosudek oponenta práce1,23 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Krizova- prubeh obhajoby.PDFPrůběh obhajoby práce388,76 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/9329

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.