Název: Přípravné řízení trestní
Další názvy: Pre-trial criminal
Autoři: Synek Vislocká, Petra
Vedoucí práce/školitel: Novotný, František
Oponent: Rybář, Miroslav
Datum vydání: 2014
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/15039
Klíčová slova: Přípravné řízení trestní;základní zásady trestního řízení;trestní řád;postup před zahájením trestního stíhání;vyšetřování;dohoda o vině a trestu;skončení přípravného řízení.
Klíčová slova v dalším jazyce: Pre-trial criminal basic principles of criminal procedure;criminal procedure;the procedure before the criminal prosecution;investigation;agreement on guilt and punishment;the end of the trial proceedings.
Abstrakt: Tato diplomová práce se týká přípravného řízení trestního. První kapitoly se věnují přípravnému řízení trestnímu obecně, jeho vývoji a vztahu k řízení před soudem. Tato diplomová práce obsahuje i popis jednotlivých stadií trestního řízení. V hlavní části práce je popsána současná právní úprava přípravného řízení trestního a institut dohody o vině a trestu. Závěrečná část práce obsahuje shrnutí práce s přihlédnutím k zajímavým aspektům souvisejícími s tématem práce a událostmi v ČR.
Abstrakt v dalším jazyce: This thesis deals with criminal preliminary proceedings. First chapters are concerned to the criminal preliminary proceedings in general, their evolution and relation towards the stage of trial by the court. Thesis contains also description of stages of criminal procedure. In the main part of thesis there is described present legal regulation of the criminal proceedings and institute an agreetment on guilty and punishment. Final part contains a summary of thesis taking account of the interesting aspects related to the topic of the thesis and events in the country.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KTR)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Diplomova prace Synek Vislocka..pdfPlný text práce669,5 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Synek Vislocka_vedouci_Novotny.pdfPosudek vedoucího práce983,67 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Synek Vislocka_oponent_Rybar.pdfPosudek oponenta práce645,26 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Synek Vislocka_prubeh.pdfPrůběh obhajoby práce872,2 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/15039

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.