Název: Analýza efektivnosti výroby ve vybraném podniku
Další názvy: Analysis of effectiveness in selected company
Autoři: Schleissová, Jana
Vedoucí práce/školitel: Mičudová Kateřina, Ing. Ph.D.
Oponent: Cimler Petr, Doc. Ing. CSc.
Datum vydání: 2016
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/23475
Klíčová slova: celková produktivita;parciální produktivita;ekonomická přidaná hodnota;vstup;výstu
Klíčová slova v dalším jazyce: total factor productivity;partial productivity;economic value added;input;output
Abstrakt: Předložená bakalářská práce se zabývá problematikou celkové produktivity. Teoretická a praktická část v práci nejsou odděleny, ale postupně se v každé kapitole prolínají. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení pojmů zejména z oblasti celkové produktivity, parciální produktivity a vliv změn produktivity na tvorbu ekonomické přidané hodnoty EVA. V praktické části lze nalézt výpočty ukazatelů produktivity.
Abstrakt v dalším jazyce: Bachelor thesis deals with problems of global productivity. Theoretical part and practical part of the thesis are not separated but they are permeating in each chapter. Theoretical part is focused on explanation of terms which are connected with global productivity, partial productivity and impact of productivity changes on formation economic value added EVA. Practical part is focused on computations of productivity.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace Schleissova.pdfPlný text práce1,18 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Schleissova_V.pdfPosudek vedoucího práce638,1 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Schleissova_O.pdfPosudek oponenta práce774,85 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Schleissova_P.pdfPrůběh obhajoby práce193,63 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/23475

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.