Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorKrotký Jan, Mgr. Ph.D.
dc.contributor.authorVejražková, Jana
dc.contributor.refereeKorytář Jindřich, Ing.
dc.date.accepted2016-5-26
dc.date.accessioned2017-02-21T09:49:43Z-
dc.date.available2015-5-26
dc.date.available2017-02-21T09:49:43Z-
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-4-15
dc.identifier65196
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/24497
dc.description.abstractAnotace Bakalářská práce ?Výukový materiál mléko a mléčné výrobky? je zaměřena na vytvoření multimediální učebnice, učební texty, PowerPointové prezentace, výuková videa, pracovní listy a didaktické testy pro využití ve výuce na základních a středních školách a to u výukových předmětů jako např. Člověk a svět práce ? příprava pokrmů, Výchova ke zdraví nebo Zbožíznalství. Texty by měly sloužit nejen učitelům daných oborů, ale i žákům a všem lidem, kteří mají zájem o to, čím se stravují, a není jim jedno, jaké potraviny konzumují. V druhé části porovnávám efektivitu výuky daného tématu za použití vytvořených materiálů oproti výuce klasické formou přednášky.cs
dc.format44 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectvýukový materiálcs
dc.subjectdidaktický testcs
dc.subjectpracovní listcs
dc.subjectžákcs
dc.subjectučitelcs
dc.subjectmlékocs
dc.subjectmléčné výrobkycs
dc.subjectmáslocs
dc.subjectjogurtcs
dc.titleVýukový materiál mléko a mléčné výrobkycs
dc.title.alternativeTeaching material - milk and milk productsen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe Bachelor's Thesis "Teaching Material: Milk and Dairy Products" aims to create a multimedia textbook, teaching materials, PowerPoint presentation, educational videos, worksheets and class tests to be used in elementary and high schools in subjects such as The World of Work: Cooking, Health Education and Commodity Analysis. The texts are to be used by teachers, students and all those who care about what they eat and are not indifferent to what kind of food they consume. The second part compares the effectiveness of teaching the above subjects while using the materials created to that of teaching them in the standard way by means of a lecture.en
dc.subject.translatedteaching materialen
dc.subject.translatedclass testen
dc.subject.translatedworksheeten
dc.subject.translatedstudenten
dc.subject.translatedteacheren
dc.subject.translatedmilken
dc.subject.translateddairy productsen
dc.subject.translatedbutteren
dc.subject.translatedyoghurten
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMT)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace - Jana Vejrazkova_ver3.pdfPlný text práce1,33 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP - Hodnoceni vedouciho_Vejrazkova.pdfPosudek vedoucího práce159,24 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Posudek oponenta BP Vejrazkova 1.pdfPosudek oponenta práce273 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Vejrazkova protokol275.pdfPrůběh obhajoby práce205,16 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/24497

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.