Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorSimbartl Petr, PhDr. Ph.D.
dc.contributor.authorKrupičková, Veronika
dc.contributor.refereeKrotký Jan, Mgr. Ph.D.
dc.date.accepted2017-9-15
dc.date.accessioned2018-01-15T15:05:57Z
dc.date.available2015-11-20
dc.date.available2018-01-15T15:05:57Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-6-26
dc.identifier68570
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/27918
dc.description.abstractTeoretická část diplomové práce se zabývá popisem základních zásad stolování a pravidly slušného chování v České republice na 1. stupni ZŠ. Dále popisuje dekoraci slavnostních stolů a analyzuje výuku stolování a přípravy pokrmů na několika školách dle jejich školních vzdělávacích programů. Praktická část je soubor pracovních listů, sloužících k výuce stolování na 1. stupni. Nachází se zde i několik dekorací pro výzdobu slavnostního stolu. Vše je doplněno o postupy práce a metodické pokyny.cs
dc.format59 s., (28 998 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectpravidla slušného chovánícs
dc.subjectstolovánícs
dc.subjectpříprava pokrmůcs
dc.subjectzákladní školacs
dc.subject1. stupeň základní školycs
dc.subjectškolní vzdělávací programcs
dc.subjectdekoracecs
dc.subjectpracovní listycs
dc.subjectslavnostní stůlcs
dc.subjectpostup prácecs
dc.subjectmetodická příručkacs
dc.titleStolování ve výuce pracovních činností na 1. stupni ZŠcs
dc.title.alternativeTeaching dining table placement, etiquette and presentation combined with learning and presenting art in primary schoolen
dc.typediplomová prácecs
dc.thesis.degree-nameMgr.cs
dc.thesis.degree-levelMagisterskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.thesis.degree-programUčitelství pro základní školycs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe theoretical part of the diploma thesis deals with the description of the basic principles of dining and the rules of good behavior in the Czech Republic at primary school. It also describes the decoration of the festive tables and analyzes the teaching of dining and preparation of meals at several schools according to their school education program. The practical part is a set of worksheets serving to teach dining at the primary school. There are also several decorations for the decoration of the festive table. Everything is supplemented by working procedures and methodological instructions.en
dc.subject.translatedrules of good behavioren
dc.subject.translatedfood preparationen
dc.subject.translateddiningen
dc.subject.translatedelementary schoolen
dc.subject.translatedschool education programen
dc.subject.translateddecorationen
dc.subject.translatedworksheeten
dc.subject.translatedfestive tableen
dc.subject.translatedworkflowen
dc.subject.translatedmethodological instructionen
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KMT)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
DIPLOMOVA PRACE - Krupickova Veronika.pdfPlný text práce5,71 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
hodnoceni-DP-krupickova.pdfPosudek vedoucího práce1,09 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP - posudek_oponenta_Krupickova.pdfPosudek oponenta práce88,74 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Krupickova protokol 528.pdfPrůběh obhajoby práce299,68 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/27918

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.