Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Cimler Petr, Doc. Ing. CSc. | |
dc.contributor.author | Šustrová, Kateřina | |
dc.contributor.referee | Kunešová Hana, Ing. Ph.D. | |
dc.date.accepted | 2018-6-4 | |
dc.date.accessioned | 2019-03-15T10:27:42Z | - |
dc.date.available | 2017-10-23 | |
dc.date.available | 2019-03-15T10:27:42Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-4-23 | |
dc.identifier | 74616 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/33441 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá kvalitou potravin v České republice. Teoretická část práce obsahuje informace o kvalitě, obecných požadavcích na kvalitu a bezpečnosti potravin. V praktické části je uvedena problematika potravin na trhu v České republice. Je zde proveden kvantitativní výzkum formou dotazníku ke zjištění spotřebitelského vnímání kvality potravin. Závěr práce obsahuje navržené doporučení pro výrobce a prodejce, jak si udržet kvalitní výrobek na trhu. | cs |
dc.format | 81 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=74616 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | kvalita | cs |
dc.subject | potraviny | cs |
dc.subject | bezpečnost potravin | cs |
dc.subject | značky kvality | cs |
dc.title | Kvalita potravin v České republice | cs |
dc.title.alternative | Food Quality in the Czech Republic | en |
dc.type | diplomová práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Navazující | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The diploma thesis deals with food quality in the Czech Republic. The theoretical part contains information on quality, general requirements for food quality and safety. The practical part presents the food issues on the market in the Czech Republic. Quantitative research is carried out in the form of a questionnaire to determine consumer perception of food quality. The conclusion of the paper contains suggestions for manufacturers and retailers to keep a quality product on the market. | en |
dc.subject.translated | quality | en |
dc.subject.translated | food | en |
dc.subject.translated | food safety | en |
dc.subject.translated | quality marks | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
DP_Sustrova_Katerina.pdf | Plný text práce | 2,86 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sustrova_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 524,72 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sustrova_o.pdf | Posudek oponenta práce | 668,82 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sustrova_p.pdf | Průběh obhajoby práce | 190,5 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/33441
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.