Název: | Kvalita potravin v České republice |
Další názvy: | Food Quality in the Czech Republic |
Autoři: | Šustrová, Kateřina |
Vedoucí práce/školitel: | Cimler Petr, Doc. Ing. CSc. |
Oponent: | Kunešová Hana, Ing. Ph.D. |
Datum vydání: | 2018 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | diplomová práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/33441 |
Klíčová slova: | kvalita;potraviny;bezpečnost potravin;značky kvality |
Klíčová slova v dalším jazyce: | quality;food;food safety;quality marks |
Abstrakt: | Diplomová práce se zabývá kvalitou potravin v České republice. Teoretická část práce obsahuje informace o kvalitě, obecných požadavcích na kvalitu a bezpečnosti potravin. V praktické části je uvedena problematika potravin na trhu v České republice. Je zde proveden kvantitativní výzkum formou dotazníku ke zjištění spotřebitelského vnímání kvality potravin. Závěr práce obsahuje navržené doporučení pro výrobce a prodejce, jak si udržet kvalitní výrobek na trhu. |
Abstrakt v dalším jazyce: | The diploma thesis deals with food quality in the Czech Republic. The theoretical part contains information on quality, general requirements for food quality and safety. The practical part presents the food issues on the market in the Czech Republic. Quantitative research is carried out in the form of a questionnaire to determine consumer perception of food quality. The conclusion of the paper contains suggestions for manufacturers and retailers to keep a quality product on the market. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
DP_Sustrova_Katerina.pdf | Plný text práce | 2,86 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sustrova_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 524,72 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sustrova_o.pdf | Posudek oponenta práce | 668,82 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sustrova_p.pdf | Průběh obhajoby práce | 190,5 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/33441
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.