Title: Kvalita potravin v České republice
Other Titles: Food Quality in the Czech Republic
Authors: Šustrová, Kateřina
Advisor: Cimler Petr, Doc. Ing. CSc.
Referee: Kunešová Hana, Ing. Ph.D.
Issue Date: 2018
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/33441
Keywords: kvalita;potraviny;bezpečnost potravin;značky kvality
Keywords in different language: quality;food;food safety;quality marks
Abstract: Diplomová práce se zabývá kvalitou potravin v České republice. Teoretická část práce obsahuje informace o kvalitě, obecných požadavcích na kvalitu a bezpečnosti potravin. V praktické části je uvedena problematika potravin na trhu v České republice. Je zde proveden kvantitativní výzkum formou dotazníku ke zjištění spotřebitelského vnímání kvality potravin. Závěr práce obsahuje navržené doporučení pro výrobce a prodejce, jak si udržet kvalitní výrobek na trhu.
Abstract in different language: The diploma thesis deals with food quality in the Czech Republic. The theoretical part contains information on quality, general requirements for food quality and safety. The practical part presents the food issues on the market in the Czech Republic. Quantitative research is carried out in the form of a questionnaire to determine consumer perception of food quality. The conclusion of the paper contains suggestions for manufacturers and retailers to keep a quality product on the market.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Diplomové práce / Theses (KMO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DP_Sustrova_Katerina.pdfPlný text práce2,86 MBAdobe PDFView/Open
Sustrova_v.pdfPosudek vedoucího práce524,72 kBAdobe PDFView/Open
Sustrova_o.pdfPosudek oponenta práce668,82 kBAdobe PDFView/Open
Sustrova_p.pdfPrůběh obhajoby práce190,5 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/33441

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.