Title: Rozvoj kreativity a spolupráce u dětí v mladším školním věku prostřednictvím tanečně-pohybové výchovy (webové stránky)
Other Titles: Development of creativity and cooperation by children of younger school age through dance-movement education (websites)
Authors: Blacká, Lenka
Advisor: Kavalířová Gabriela, Mgr. Ph.D.
Referee: Fajfrlíková Tereza, Mgr.
Issue Date: 2021
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/45272
Keywords: mladší školní věk;kreativita;spolupráce;tanečně-pohybová výchova
Keywords in different language: younger school age;creativity;cooperation;dance-movement education
Abstract: Bakalářská práce se zabývá rozvojem kreativity a spolupráce u dětí v mladším školním věku prostřednictvím tanečně-pohybové výchovy. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části jsou převážně použité podklady z odborné literatury vztahující se k problematice daného tématu, což je charakteristika pohybu, tanečně-pohybová výchova ve školách, charakteristika dětí v mladším školním věku, kreativita a spolupráce. Druhá část je zaměřená prakticky a obsahuje ukázky tanečně-pohybových průpravných cvičení a sestav pro jednotlivce, dvojice, skupiny a s náčiním. K praktické části byly vytvořeny webové stránky s doménou https://rozvojkreativitytancem.webnode.cz, které obsahují videoukázky jednotlivých aktivit.
Abstract in different language: This bachelor's thesis deals with the development of creativity and cooperation of children at younger school age through dance-movement education. The work is divided into two parts. The first part mainly uses materials from the literature related to the issue of the topic, which is the characteristics of movement, dance-movement education in schools, the characteristics of children in younger school age, creativity and cooperation. The second part is focused on practice and contains examples of dance-movement preparatory exercises and sets for individuals, pairs, groups and sets with equipment. For the practical part, a website with the domain https://rozvojkreativitytancem.webnode.cz was created, which contains video demonstrations of individual activities.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KTV)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Blacka_BP.pdfPlný text práce3,12 MBAdobe PDFView/Open
Blacka L. - VP.pdfPosudek vedoucího práce173,13 kBAdobe PDFView/Open
Blacka L. - OP.pdfPosudek oponenta práce116,42 kBAdobe PDFView/Open
Blacka L..pdfPrůběh obhajoby práce58,32 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/45272

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.