Název: Návrh EZS, EPS a CCTV pro obytný objekt s komerčním prostorem
Další názvy: Design of ESS, EFS and CCTV for residential building with commercial space
Autoři: Juřička, Stanislav
Vedoucí práce/školitel: Frank, Luboš
Oponent: Liďáková, Jana
Datum vydání: 2012
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/4734
Klíčová slova: elektronické požární systémy;ústředna;hlásič;elektronické zabezpečovací systémy;čidlo;kamerové systémy
Klíčová slova v dalším jazyce: electronic fire systems;exchange;detector;electronic security systems;sensor;camera systems
Abstrakt: Předkládaná bakalářská práce je zaměřena na popis elektronického požárního, zabezpečovacího a kamerového systému. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část se zabývá tématikou elektronických požárních systémů. V této části jsou popsány základní informace, rozdělení požárních systémů a princip jednotlivých čidel. Druhá část práce obsahuje zaměření na elektronické zabezpečovací systémy. Zde se popisuje činnost zařízení při ohlášení poplachu, ústředny, které tuto činnost řídí a čidla, které jsem rozdělil podle principu detekce. Třetí částí jsou kamerové systémy. Tato část se zaměřuje na hlavní parametry, rozdělení kamer a druh snímání v noci. Poslední část je návrh elektronického zabezpečovacího, požárního systému a kamerového systému pro obytnou a komerční budovu. Tento projekt je rozdělen do dvou částí. První je zabezpečení minimální a druhá doporučené. Obě části obsahují tabulky s celkovými náklady na tyto prostory.
Abstrakt v dalším jazyce: The present bachelor work is focused on the description of electronic fire, security and CCTV systems. The work is divided into four parts. The first part deals with the theme of electronic fire systems. This section describes the basic information, the division of fire protection systems and the principle of individual sensors. The second part includes a focus on electronic security systems. Here I describe the operation of the equipment alarm notification, exchanges, which manage these activities and sensors, which I have divided according to the principle of detection. The third part is the camera systems. This section focuses on the main parameters, the distribution and type of cameras shooting at night. The last part is the design of electronic security, fire and CCTV systems for residential and commercial building. This project is divided into two parts. The first part is minimum security and the second is the recommended security. Both sections contain tables with a total cost of these facilities.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s work (KET)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BAKALARSKA PRACE.pdfPlný text práce1,16 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
047422_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce314,22 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
047422_oponent.pdfPosudek oponenta práce358,31 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
047422_hodnoceni.pdfPrůběh obhajoby práce243,34 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/4734

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.