Title: | Analýza toku hodnoty vybraného výrobku |
Other Titles: | Value stream analysis of selected product |
Authors: | Štěničková, Monika |
Advisor: | Šimon Michal, Doc. Ing. Ph.D. |
Referee: | Ženíšek David, Ing. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | diplomová práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/38768 |
Keywords: | vsm;štíhlá výroba;procesní analýza;materiálový tok;vsd |
Keywords in different language: | vsm;lean manufacturing;process analysis;material flow;vsd |
Abstract: | Diplomová práce je zaměřena na analýzu výrobního procesu u vybraného výrobku a aplikaci metody VSM ve společnosti Mahle Behr Mnichovo Hradiště s.r.o. Součástí práce je v první řadě zmapování současného stavu výrobního procesu a identifikace nedostatků. V druhé řadě pak navržení budoucího stavu a odstranění těchto nedostatků v procesu. Hlavním cílem je zkrácení průběžné doby výroby a navýšení VA indexu. |
Abstract in different language: | The main focus of the diploma thesis is an analysis of production process of selected product and aplication of VSM method in Mahle Behr Mnichovo Hradiště s.r.o. The first part of the thesis maps current state of the production process and identifies weak spots. The second part designs future state with eliminated weak spots. The main goal is shortening of lead time and increasing of VA index. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Diplomové práce Theses (KPV) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DP_Stenickova.pdf | Plný text práce | 8,22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Oponentni_posudek_DP _Stenickova.pdf | Posudek oponenta práce | 886,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Hodnoce_vedouciho_DP_Stenickova.pdf | Posudek vedoucího práce | 804,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Obhajoba_DP_Stenickova.pdf | Průběh obhajoby práce | 431,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/38768
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.