Název: | Uplatnění franchisingu ve stravovacích službách |
Další názvy: | The aplication of the franchising in the catering services |
Autoři: | Hofmanová, Magdaléna Anna |
Vedoucí práce/školitel: | Cimler Petr, Doc. Ing. CSc. |
Oponent: | Zelenka Lenka, Ing. |
Datum vydání: | 2019 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/38976 |
Klíčová slova: | franchising;franchisant;franchisor;stravovací služby;gastronomie |
Klíčová slova v dalším jazyce: | franchising;franchiser;franchisee;catering services;gastronomy |
Abstrakt: | Tato bakalářská práce je zaměřená na uplatnění franchisingu ve stravovacích službách uvedené na konkrétní firmě. Jsou zde popsány procesy probíhající ve franchisingové firmě a zhodnoceny její výhody a nevýhody. V práci je využito také dotazníkové šetření k objasnění veřejného míněný na uvedené téma. Z výsledků byla navržena opatření pro zlepšení pozice na trhu pro danou firmu. |
Abstrakt v dalším jazyce: | This bachelor's thesis is focused on application of franchizing concept in catering services described in a specific company. Processes in franchizing company are decribed there together with their advantages and disadvantages. A questionaire survey is used to explore the meaning of the public regarding this topic. Based on the results of the survey, suggestions for improvement are made. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Uplatneni franchisingu ve stravovacich sluzbach - Hofmanova.pdf | Plný text práce | 1,86 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hofmanova_Magdalena_Anna_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 44,78 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hofmanova_Magdalena_Anna_o.pdf | Posudek oponenta práce | 231,41 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hofmanova_AM_p.pdf | Průběh obhajoby práce | 59,93 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/38976
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.