Title: | Vliv výživy na průběh gravidity |
Other Titles: | Nutrition Influence on Process of Pregnancy |
Authors: | Pospíšilová, Jana |
Advisor: | Nesvadbová, M |
Referee: | Horová, Jana |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/9892 |
Keywords: | těhotenství;gestace;výživa;stravování;obtíže |
Keywords in different language: | pregnancy;gestation;nutrition;diet;trouble |
Abstract: | Bakalářská práce se zabývá vlivem výživy na průběh gravidity, na porodní hmotnost novorozence, angažovaností porodních asistentek v edukaci žen o zdravé výživě. Dále popisuje vitaminové suplementy a těhotenské obtíže. Praktická část balakářské práce řeší kvantitativní výzkum pomocí otevřeného dotazníku, který porovnává dvě skupiny žen, jež mají odlišný vztah ke zdravé výživě. |
Abstract in different language: | My bachelor work concerus in nutrition influence during pregnancy, of birth weight of newborn babies, of midwives involvement in edukation of women about heathy diet. Then it describes vitamine suplements and gravidity troubles. Practical part of my work deals with qualititave exploration by means of an open questuinnaire, with compares two groups of women, who have different relation to heathy diet. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KOS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska prace - Jana Pospisilova.pdf | Plný text práce | 2,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Pospisilova - vedouci bakalarske prace.pdf | Posudek vedoucího práce | 61,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Pospisilova - oponent bakalarske prace.pdf | Posudek oponenta práce | 93,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Pospisilova_hodnoceni_obhajoby_BP.pdf | Průběh obhajoby práce | 423,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/9892
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.